Missie, visie & waarden


Rodea is een ‘maatwerkbedrijf’ – vroeger ‘beschutte werkplaats’ – met uitvalsbasis in Sint-Genesius-Rode.
Onze dienstverlening wordt opgesplitst in 4 grote afdelingen: Groenzorg, Confectie en stikwerk, Manuele handeling en Inhouse/enclave.
 
Wij werken met een 100-tal werknemers en proberen dagelijks kwaliteitvol werk te leveren. Teamwerk en communicatie is voor ons een 'must'. zonder het talent van onze werknemers zijn we niets, zij zijn per slot van rekening het kloppend hart van Rodea!
 
 
 

Rodea geeft alle personen met een arbeidshandicap, die gemotiveerd zijn en beschikken over een goede arbeidsattitude, de kans op een passende en duurzame werkgelegenheid op maat.

Wij geloven in de capaciteiten en de groeimogelijkheden van elke werknemer zodat zij zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en een volwaardige plaats kunnen innemen in de maatschappij. Zo houden we op regelmatige basis individuele gesprekken met onze medewerkers voor hun vooruitgang en toekomstmogelijkheden te staven. Hierbij kunnen zij ook bemerkingen en wensen delen.

 

 

Daarnaast verzekert Rodea een individuele begeleiding door Sociale Dienst en staan alle stafmedewerkers klaar voor de dagelijkse opvang van elke werknemer. Wij hebben respect voor ieders waarde, eigenheid en privacy. Vertrouwen, eerlijkheid en inlevingsvermogen zijn één van onze belangrijkste waarden. Tevens werken we samen en gaan we in overleg met een uitgebreid netwerk van hulpverleningsdiensten, overheid, klanten en eventueel familieleden van onze werknemers.

Rodea levert kwaliteit op vlak van producten en diensten, veiligheid en preventie en in het begeleiden van de werknemer. Hierin zijn we flexibel en betrouwbaar.

Wij streven naar de juiste persoon op de juiste plaats.